Rulouri din pulpa de porc cu cabanos

de marianascarlat in Porc, 18 Apr 2013 | 7006 vizualizari

 

Ma hotarasem sa nu scot de la "Expirate" retetele cu "porcarii" pana dupa 5 mai, dar ieri m-ati facut sa inghit in sec toata ziua. Asa m-am hotarat sa postez si eu ce mai am la " poze facute cu telefonul" si nevalorificate! hihihihi

 

INGREDIENTE

  • 600 g pulpa de porc
  • 2 bucati cabanos
  • Mujdei de usturoi
  • busuioc uscat
  • frunze de patrunjel uscate
  • piper
  • sare
  • ulei
  • 1/2 pahar vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din pulpa de porc cu cabanos:

De cu seara am feliat bucata de pulpa in 4 bucati. Le-am batut cu ciocanul de snitele si le-am facut potrivite pentru a putea infasura in ele bucatile de cabanos.

Intr-un castronel am pregatit un mujdei de usturoi, am adaugat piper, busuioc, patrunjel. Am tavalit bine bucatile de carne prin acest amestec, le-am pus intr-un castron si restul amestecului l-am turnat peste ele. Castronul meu are capac, am pus capacul si l-am bagat la frifider pana a doaua zi.

Bucatile de cabanos (4) le-am infasurat pe fiecare cu cate o bucata din carnita pregatita de cu seara. Am prins rulourile  cu scobitori. le-am pus intr-un vas de yena uns bine cu ulei, am uns rulourile si pe deasupra cu ulei si am mai turnat in vas 1/2 de pahar de vin alb. Dupa care am dat vasul la cuptor pentru aproximativ o ora.

Intre timp am mai intors rulourile si pe partea cealalta si le-am stropit cu sosul din vas.

Si pentru ca rulourile cereau si o garnitura, am pregatit si un piure de cartofi(garnitura favorita a fiului meu).

Pofta buna!

TIPS-URI

1

se serveste cu garnitura care va place si cu salata sau muraturi

2

Eu am servit cu varza rosie si alba in ardei gras (murate).

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din pulpa de porc cu cabanos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

marianascarlat 1

19.04.2013, 01:33

diana_k 1

19.04.2013, 11:47

ce conteaza ca sunt "expirate" , daca sunt retete bune ce te fac sa inghiti in sec

marianascarlat 1

19.04.2013, 12:39

Multumesc Diana!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de porc